Follow JosefineAn on Twitter frånjosefine -

GK´s

Igår var jag med Emelie och Anki på GK´s. Det var en mer eller mindre spontan tripp men oh så efterlängtad. Man har ju alltid en miljon saker att köpa där ifårn av någon konstig anledning. Jag lyckas i alla fall (i jämförelse med de andra) lägga någorlunda band på mig själv och bara köpa det jag verkligen "behöver" (vill ha).






Ett litet smakprov

en perfekt fredagsmorgon

Får jag lov att presentera den perfekta morgonen: Man börjar helt enkelt med att sova tills man vaknar -bara detta är en fantastisk lyx. Sedan tar man en lite lagom lång springtur med härlig musik i lurarna. Efter hemkomsten väntar en dusch och till frukost blir det kökta ägg och smoothie!



Thada! mitt ercept på en perfekt fredagsmorgon. Fortsättningen på dagen kommer bli lite er varierande då det gäller lyx, jag ska precis sätta igång med plugg och det är 80 sidor av Projektledning som väntar, puh. Men! om jag tar mig igenom detta ska vi grilla ikväll och senare kommer ner Frederik från Stockholm!! =)

Visingsö

Igår kom mamma och pappa och brorsan och hämtade upp mig i jönköping. Vi tog bilen till Gränna och sedan färja över till Visingsö som ligger mitt i Vättern. Det va kanonfint väder och vi hyrde cyklar och tog oss ända upp till nordligaste spetsen av ön där det låg en jättefin sandstrand.




Vattnet vär även här skitkallt så man kunde inte bada!! Men de va så varmt i luften så jag hade nästan önskat att man kunde ta ett dopp.


Utsikten uppe från ett kyrktorn.

Varje gång man är i Gränna (vilket inte är speciellt ofta) måste man köpa med sig lite polkagrisar.


Jag kände att Amerikansk Cola, Häxvrål, Turkiskpeppar och Kärleks smak passade mig bra! =)

långhelgen

Det har varit en riktigt skön långhelg trots att stressen över skolan inte riktigt har lagt sig ännu.

Vår kickout blev något försenad då det i stället för några timmar tog oss ända till kl sex på eftermiddagen att bli nöjda med rapporten. Vi gick till Café Paus och käkade världens godaste plocka-själv-sallad och mixade sedan lite jordgubbsbubbliga drinkar i kvällssolen på min balkong.

 

I lördags kom Emelie på besök och drog ner till Vätterstranden där det var heeeelt proppfullt på stranden och helt tomt i vattnet. Detta har sin förklaring i att någon typ av kramp kom i den kroppsdel som doppades i vattnet. Emelie badade ändå (jag är inte förvånad!).

Vi drog senare till Emma och Simon ocg grillade och spelade spel. Det var gott sällskap, god mat och gott vin!

 

 

 


.

förresten, jag har klippt mig =)


brödbakning

Idag kan jag njuta av att äntligen vara färdig med den sjuuukt långdragna och jobbig distanskursen, fyfasen vad skönt det käns! =)

Efter att ha suttit och stirrat vid datorn vissa stunder, lyssnat, diskat och plcokat lite medans de andra redovisade sina bitar kilade jag sedan över till Elin där vi började gå igenom lite om hur vi ska gå till väga i projektrapporten. Det är ju det ända av skolan som är kvar nu innan sommaren. Det gick ganska snabbt och vi kom på att vi va mer sugna på glass i det fina vädret ;). Jag testade någon ny med massa choklad och kolasås.

Eftersom jag hade tvättid gick vi till min lägenhet och hittade ett busenkelt brödrecept som vi försökte oss på.



såhär såg det ut i boken.



och såhär blev vårat =)

gårdagens montervisning

 

Vi har gjort testutskrifter.

 

 

Vi har mätt och vikt.

 

 

Och vi har stått i montern!

 

 

Jag är nöjd med gruppen prestation i går. Vi konkade och bar 100 kilo material till skolan, vi byggde och skrev ut och vi stod sedan fint och pratade med förbipasserande i vår fina monter. Det speglade det vita, rena och kliniska som vi ville! Det som återstår är nu att skriva projektrapporten och på onsdag om en vecka är det inlämningsdags.

 

Nu, om tio min är det redovisning av mitt lilla omdesignade projekt i distanskursen. Är inte alls nervös faktiskt. Det kommer nog gå bra, jag är förberädd och har fått låna ett coolt headset av Elin så de andra i kursen kan höra mig när jag berättar om CDON.eu. Kolla vad jag har byggt upp i Joomla! HÄR

 


RSS 2.0