Follow JosefineAn on Twitter frånjosefine -

iPhone i all ära men ingenting är kompatbelt :/

sliter mitt hår och försöker få de förbaskade bilden från min iPhone in i datorn!!! Åh, det går inte. -Varför är det så krångligt. Har fått skaffa mig Twitter bara för att kunna få upp en bild (förutom till facebook) på nätet. JosefineAn heter jag på Twitter nu i alla fall. :) Får väl satsa på det istället.

lägenhetsletande

Jaha, då börjar det närma sig! Stockholm, jag är så redo. Det käns skönt att få börja med tre månader, ta lite ledigt och sen för hoppningsvis komma tillbaka och jobba lite under sommaren. Det blir nog tuffare för Bfriend som flyttar dit på heltid med en gång. Lägenhet är i alla fall AochO just nu. Jag bevakar Blocket som en hök medan han ringer på annonser från jobbet. -bra team :) Hoppas på en riktigt fin vi hittade igår kväll, den är möblerad iof men så himla fin så det får väl gå bra. Tror inte man kommer känna sig riktigt bekväm att bo med någon annans möbler med heldre det än på gatan!

fullt upp

Idag är det fullt upp men ändå lugnt på något konstigt sätt.

Jag ska städa lägenheten, totalt! -vilket är ganska krävande då det gäller både blod, svett och tårar. Sen hade jag tänkt hinna kila ner till stan och hitta några snygga svarta byxor, bara vanliga som man kan ha både till vardags och då man ska va lite finare med nån snygg topp. Sen ville jag gärna hitta ett fint linne att ha på lördag också,.. Tanken är att efter detta ska klockan inte vara mer än fem så jag hinner till passet på gymet :) Jahapp, vi får väl se hur det här ska gå vägen, har kommit en bra bit med stadningn men det är mycket kvar,.. uhh.

vad händer ?

Vad har hänt egentligen? -Jag skaffade mig en iPhone och slutade blogga. Nja de va väl inte riktigt tänkt så. Grejen är den att jag har haft väldigt mycket att göra,...Och. jag får inte riktigt till det med bloggen via iPhonen,..det är väldigt störande för jag tar så fina bilder som jag vill blogga om men de går verkligen inte, ja får bara intetill det. Jag kan inte lägga in bilder för Browser fönstret finns inte och det är helt omöjligt att skriva ett inlägg för rutan man markerar under rubriken går inte att klicka på?! Helskumt, aja,..ska lura ut hur det ska vara.

bloggblock!

Jag har fått någon slags bloggblockering! Det har inte funnits någon inspiration till att skriva om någonting. Egentligen har det hänt många roliga saker emn inget som har känts kul att skriva om :/ Min iPhone (som jag kan börja använda på riktigt fom 04:00 inatt) har tagit min mesta tid här hemma i lägenheten och skolan har tagit upp resten av tiden. Vi har förberett pressinbjudan och hållt en presskonferens idag på lektionen, superkul imorgon är det våran tur att vara journalister och fråga ut de andra grupperna som håller presskonferenser.

Fredagen kommer för min del att spenderas på en buss till största delen. Jag och mor tar oss en tur till huvudstaden för en fin dag på stan. Ja, sen ska ja ju på "intervju" till en lovande praktikplats som jag verkligen hoppas på att lyckas få. Skulle vara så himla skönt att ha dedär fixat nu. Det är ju trots allt snart januari...:/

Det ska allt bli mera bloggande då jag kan sköta det med bilder och inlägg från mobilen igen. Känner mig helt handlingsförlamad när jag inte kan gå ut på internet på min nuvarande mobil. Jättejobbigt.

 

Nu ska jag se på Maria och Anna på 24 timmar på trean! tjoho, har väntat hela veckan!


.


Äntligen!

Åh, jag har köpt en iPhone 4. den är helt otroligt fantastisk och jäg älskar den av hela mitt materialistiska hjälta! Jag har bytt från Tele2 (sorry Frank!?) till Halebop eftersom det var de bästa alternatiet för mig. Jag kan surfa 3.0gb, skicka gratis sms till hela världen och ringa för 0,19 öre/min till alla nät. Det ända man behöver tänka på är att öppningsavgiften för varje samtal är 0,99 öre så där kan et nog sprina iväg endel slantar om man inte tänker sig för. Mitt nummer ville jag gäsra behålla och det tar tydligen fem arbetsdagar att portera det (blir så när man byter operatör) så jag kan inte använda min nya fantastiska och smarta iPhone förän exakt kl 04:00 nu på torsdag. Jag tänker sätta väckarklockan och skicka iväg ett lyrsikt sms, testa alla mina coola applikationer och ringa ett samtal bara för att se att de är sant, att jag har skaffat en iPhone! :) Kan knappt tro det själv. Det är som helt litet projekt att fixa invisible sheil så den inte blir repig, välja applikationer och inhandla ett skydd/skal som inte bara är snyggt utan och matchar mig. Har hittat ett supersnyggt med det är i rosa och svart. Rosa är inte riktigt min grej egentligen. Hade velat ha et ti lila istället. Jag letar vidare. Än så länge har jag laddatner x-antal applikationer med allt ifrån nyheter, radia, photoshop och Jillians kost och träningstips. Hon är motiverande, jag ska gå till gymet så fort frukostgröten har sjunkt ner ordentligt i magen.


två kolor.

jag satt och väntade på bussen hem till gbg precis och var med om något ovanlig. Tjejn som satt bredvid började prata med mig. Först passade jag bara hennes väska när hon handlade och när hon kom tillbaka hade hon köpt två kolor till mig som tack! Bara det är ovanligt. Sen visade det sig att hon gärna ville prata och vi hade hur trevligt som helst! Varför pratar man inte med okända människor oftare?

Nu vet jag

Jaa, nu minns jag. Daniel Adams Ray, så var det ja. Är lite arg för att han måste skaffa sig ett så himla konstigt namn att man inte kan minnas det. Så nämligen hur han uppträdda på Vakna med Tho Voice förra fredagen och sen på kvällen va vi och käkade sushi (muuums, rekomenderas starkt) på Peacock på Avenyn och gissa vem som dök upp? Jo, Daniel. Men jag kunde ju inte förklara hur häftigt de va efersom jag inte kunde minnas vad han hette. Jag fick förklara honom som han, ena delen av Snook, du vet dom killarna med Mr Cool och alla dedär bra låtarna som kom när man va typ 17 år?! Aja, nu vet jag. Tack. Han är grym i alla fall. Lyssnar på Svart, vit och allt där imellan :) God morgon.

snurrar hit och snurrar dit

usch det känns som att det är väldigt mycket på gång just nu. så mycket att jag inte kan hålla ordning på allting samtidigt i mitt huvud. det finns saker jag måste läsa, personer jag måste ringa, personer som ska ringa mig, saker att finna ut, arbeten att skriva, personer att maila, biljetter att boka och vänner att träffa. känns som att det finns så mycket att jag inte vet i vilken enda jag ska börja så det blir lättast att inte börja alls vilket bara gör det hela ännu stressigare och snurrigare. det allra första jag ska göra är i alla fall att duscha efter träningen!

fyra ggr/dag

Jag tror att dethär med att äta med tre timmars mellanrum är precis min grej. Eftersom jag ofta inte hinner med frukost förän halv tio en vanlig dag och inte vill äta efter kl sju på kvällen hinner jag bara med fyra mål om dagen. Känns jättebra, har inte varit hungrig en endaste gång :)

skorna då?


Jag älskar snö och visste att det skulle snöa inatt. Tyvärr missade jag förra gången då det snöade nu i höstas (sov till kl elva och det fanns iaf inget spår av snö i centrala Göteborg vid den tiden). Enda anledningnen till att jag vet at de har snöat i år är att alla, bokstavligen alla (precis som idag), skrev på Facebook att nu är det minsann snö ute! Så fort jag slog upp ögonen i morse kilade jag, som ett litet ban på julafton, upp till fönstret och drog upp persiennen. Och det var inte bara snö ute, -det var mer eller mindre SNÖSTORM. Tjohooo. Åh så mysigt. Egentligen är jag inte riktigt föreberädd på det här vädret, mina skor är inte av rätt slag... Rosa tygskor och sandaler ligger i hallen, den typ av skor man använde då jag tog mitt pick och pack och "flyttade" hit till Jönköping i slutet av augusti. Ikväll ska jag ta mig ut, kliva ner till busshållplatsen och åka hem till Emma, vi ska mysa under hennes pälsfilt med te och film. Innan dess är tanken att uppgiften till fredag sa vara klar, i alla fall snudd på klar och att jag ska ha tagit mig ner till träningsrummet och svettats lite.

det håller i sig

vill bara visa den fantastiska middagen som jag precis har smaskat i mig. Jag hittade receptet i Renate Cerljens blogg och här är mig tolkning :) Bulgur Linser Mexikansk salsa från Go Green Avokade Fettsnål fetaost

linser?

Ni vet hur man brukar säga under en såndär frossande helg att, på måndag, då ska jag börja vara nyttig, träna och äta bra. Allra flesta gångerna brukar det inte hålla. -MEN. Idag har jag trotsat min studentbudget, promenarat till Hemköp och handlat nyttig mat för 169:- Jag svär på att det bara fanns nyttigheter i hela korgen. Se min lunch:




Nyttig dag nummer 1:s Lunch

en skivad morrot
fem coctaltomater
lite babyspenat
en bit gurka
en hög med linser
ett kokat ägg (äggvita)
och en liten dutt med nötter

mums mums, nu ska jag vila magen lite och sen dra ner till träningsrummet, hoppas på att bandet är ledigt och powerwalka en timma och kika på House på min iPod!


en helg i frästelsens tecken

den här helgen har till största del spenderats med mat på restauranter, på en bar med vin eller på stan för att shoppa. vi har haft besök och det måste man ju ta vara på på bästa sätt :) men -Nu är det tillbaka till vardagen och den här veckan kommer inte innehålla mycket onyttigt. Det vågar jag lova för det fick jag så det räckte och blev över av mellan fredag och söndag. Puhhhchhhss,...

förlåt

förlåt förlåt förlåt, jag tar tillbaka det jag just skrev om Vanita!  -Inte, inte, inte intressant!!! Sorry Vakna jag gillar er men shiit, gästerna som kommer ibland!?

Mm mm mm



Jag sitter "bänkad" (i sängen) med kaffe och datorn för snart ska Vanita från Lyxfällan och Bartenderskolan vara gäst i Vakna med the voice. Jag vet inte varför men den här tjejen roar mig på något konstig sätt.


redan tillbaka

jaha, redan tillbaka efter dagens föreläsning.


 
och om den perfekta dagen inte kunde bli bättre så har den redan blivitdet... håller på och mailar angående en praktikplats som verkar väldigt lovande. Vågar absolut inte ropa hej innan jag är över bäcken men åhhh, jag hoppas att det ska gå vägen. Har sökt så många praktikplatser och detta är verkligen någonting som ligger i bakhuvudet och skaver mer och mer för varje dag som går. Ni vet ju hur fort tiden går nu innan jul oc Vipps så är de den 24:e januari och dags för 12 veckor av praktik. Vill bara få det klart nu...

bring it on

det regnar och blåser! MEN, -det gör ingeting, jag är så himla redo för precis vad som hellst. Vilken härlig morgon. Jag steg upp och tog en power walk mellan halv åtta och halv nio nere i träningsrummet. En perfekt start på en perfekt dag. Man mår så himla bra efteråt när man står i duschen och njuter av att bli av med allt svett. Jag grävde fram min kaffebryggare och har druckit en hink med bryggkaffe för att kickstarta innan det är dags för skolan. Jag har gjort grönt te som ska med idag till lektionen:) En perfekt start på en perfekt onsdag!!!

"se på det som en tävling"

Månaden har precis börjat och den här är en sån som bjuder på otroligt många små envisa räkningar, kåravgift, kurslitteratur och en ovanligt hög mobilräkning. Jag får helt enkelt ta efter den omtalade Vanita i lyxfällan (och nu även i nån bartenderskola på kanal5) och se på att spara in pengar som en tävlig...  Jag har spenderat 29:- idag på två äpplen, en banan, en mjölk och ett kilo morötter. Hur praktiskt som hellst, mjölken går ju att använda till både gröten och kaffet =)

House, snälla låt mig va


Jag vill ha House! Åh, dumma dumma varför blir man alltid fast i en serie när man egentligen inte har tid att titta på den. Jag kunde ju lika gärna ha börjat plugga lite lätt men, Nej. Jag bara måste titta på ett avsnitt till och ett till. Sen gör de ju inte saken bättre att bFriend köpte ett psp av en kompis som vi lagt in massor med roliga spel på och som jag fick ta med mig till jönköping för att ha lite roligt på bussen :P

veckostart

Nu har ja precis slått mig ner i min alldeles egna soffa för att mysa mig igenom måndagskvällen. Vi har börjat en ny kurs idag, den kommer bli kanonkul och jag ser fram emot allt. Det kommer vara massa lektioner så nu kommer jag bo i Jönköping ända till fredag den här veckan OCH nästa vecka, -det känns lite konstigt men ändå bra att få rå om sig själv lite.

RSS 2.0