Follow JosefineAn on Twitter frånjosefine -

.

okej, bloggen kommer fortsättas att bli utsatt för test och försök i Facebookdjungelns alla aplikationer och knappar. Nu har det blivit en ruta med länkar och nyhetsflöde?! Det kan ju vara bra att ha på sin hemsida om man vill öka trafiken till sin Facebook, ellerhur?

Jag har gjort en Testgrupp, en egen sida på min egna Facebookanvändare där tanken är att jag ska hitta alla bra saker som ett företag kan tänkas vilja ha på sin officiella sida. Grejen är den at tjag har stött på ett litet problem eftersom man inte kan bli "vän" med en sida. Det betyder alltså att de tinte går att begränsa vem som kan läsa ens statusuppdateringar. I vissa fall vill man ju bara dela med sig av viss information till sin medlemmar, i detta fallet då vänner.

vad hände?

okej, jag är ute ock mixtrar med allt möjligt. Det är så att jag ska kirra lite Facebook sidor och webbplatser åt två olika företag på min praktik och då måste jag ju testa mig fram hur allt de här fungerar i praktiken. Jag har ju så himla många bra i deer men vad fasen är iform? :/ eller vad de nu heter. Bevisligen har jag lyckats skriva egen text OCH lägga till en Facebook Gilla knapp på min egna boll =) De är inte fy skam!

RSS 2.0