Follow JosefineAn on Twitter frånjosefine -

bra eller **** ?

Hej, har precis beställt en lådda med 15st sånna här,

de är nyttiga mellanmål :) -blev lite orolig när jag såg (efter att jag hade tyckt på "beställknappen") att nån hade skrivit som kommentar att de innehåller härdat fett :/ det är ju iaf inte bra för kroppen! lite orolig

en klok man sa:

jag har aldrig sett någon bli tjock på grönsaker så det får man äta av så mycket man vill! -Bob (ni vet han coachen i biggest looser) detta är en bild på min härliga lunch från tidigare idag. Ska inte ljuga, lyckades inte äns klämma i mig hälfeten, men nu har jag ju till imon också. Perfekt.

jaha

här sitter jag på resecentrum och tuggar på min choklad och banan energibar,.. Bussen till gbg går inte förän tio i fem! Jag är lite ledsen över att missa både SatsEnegy och SatsYoga idag :( är inte hemma förän kl sju! Men det gör ingenting eftersom presentationen gick skitbra!!! tjohoooooo

det värsta tänkbara..

..har inträffat. Brandlarmet på centralstationen gick precis innan jag fick köpa mitt god-morgon-annars-ingen-morgonKaffe! Skit också. Nu har jag placerat mig vid fikaluckan på tåget för att köpa en minimugg med äckligt kaffe. 'bitter' Hur ska man kunna lära sig något såhär tidigt på morgonen utan gott kaffe, jag har, utan att överdriva, sett fram emot dedär sen igår!

Dagen med stort I.

god morgon.

    

 

En stor kopp kaffe gör allting mycket bättre.

Idag är som sagt dagen med det stora I:et. I som i Intervju! Egentligen är jag inte så nervös inför mötet utan mer för att jag inte ska kunna få ut nått bra av svaren,... Hela uppgiften hänger på en bra intervju men relevanta svar. -men det går nog bra.

Jag har de den senaste tiden varje månad fått en chockräkning på min mobil och har börjar kontrollera fakturorna riktigt ordentligt. Efter nogran granskning kan jag konstatera att det är min pojkvän som är boven i det hela. Han har bundit sig till Telenor och de va nån gång i den vevan som min mobilräkning började stiga. Jag har ju Tele2 förfasen. MEN. Det finns inget ont som inte för något gott med sig! :) Här kommer klippet. Vi har kollat runt lite på andra abonnemang och jag funderar på att skaffa mig en iPhone 4! Det som får mig att tveka är egentligen att jag binder upp mg i 24 månader,...:/ Vanligtvis brukar jag förbruka mobiler på löpande band och inte ha samma lur i mer än 6 månader,...Aja, får suga på den karamellen lite för månadskostnaderna skulle nog bli lägre än vad de är idag,..


mat, tack!

Idag ska jag få fint besök! Anna och Alex ska komma hit och käka lunch. Jag har spenderat bokstavligen hela morgonen/förmiddag med att städa och plocka och torka och diska och dammsuga och skrubba. -men nu är det klart (så klart det kommer att bli) och jag är redo för lunch. Drack en hink med kaffe till frukost,... det va i alla fall tillräckligt med koffein däri för att hålla mig gående ett bra tag men nu börjar knäna ge vika. MAT!, -nu.

plugga eller gosa? Hm

hur ska jag kunna konsentrera mig på att plugga när den här lilla godbiten lägger sig på mina anteckningar och somnar? :)

Välkommen till min nyöppning!

Åh, jag är så otroligt stolt. Har fixat och trixat i över en timma och se så tjusig bloggen har blivit. Jag har gjort allting själv! Det är helt otroligt vad mycket man förstår av allting bara genom att få grunderna ur ett program. Jag läste en kurs i sommras där jag fick lära mig grunderna i Flash och ett proggramerarspråk och bara med hjälp av det fattade jag tillräckligt av alla krumelurerna på designinställningarna här i bloggen för att lyckas göra om hela profilen. :)
Okej, skolarbetet har blivit lidande men, hej. -detta kommer jag ha stor nytta av i framtiden så på ett sätt är det ju lite som att plugga ... (eller?)


fredagsmys.

Dagen till ära har jag letat fram min varmast gåraste mysigaste stickade tröja. Läste på Facebook igår hur alla uddaterade sina status med något i stil med: nu snöar det i göteborg/Oslo/Jönköping. Antingen har de ljugit elelr så har det varit ett lokalt uppehåll över Landala torg för jag såg minsann inte skymmten av en endaste snöflinga. -typiskt!  Jag som älskar snö.

Jaja, denhär fredagen ska i alla fall ägnas åt att förbereda min intervju på måndag. Vet inte riktigt hur jag ska gå till väga ännu men det är nog bara att börja så kommer resten som ett rinnande vatten. Det finns så mycket jag vill veta om ämnet jag ska intervjua om så det ska nog inte bli några problem alls. egenligen är jag mer nervös för att inte hitta till kontoret :/ Tanken va att vi skulle gåt förbi och letat upp adressen igår när vi gick ner till stan för att käka på Paprika men som vanligt när han "bara ska in på jobbet för att fixa en snabb sak" slutar det med att det tar minnst en timma som jagspenderar genom att plöja de vanliga affärerna, H&M, Åhlens, Ginatricot osv osv, och sedan gråter för att jag inte har råd att köpa en endaste liten sak av allt de fina som finns.... Med andra ord så hann vi inte gå förbi kontoret eftersom jag skulle träna kl fem.


nattpannkaka

jag har stekt nattpannkakor! :) kännde mig fortfarande stark efter all träning men behövde defenetivt fylla på med lite käk. -god natt

.


blåbärsgröt

Idag känner jag mig stark! Vi hade sovmorgon till kl elva, åt blåärsgröt och knäckemackr till frukost och nu ska vi ta en promenad för att hitta F&S kontor dit jag ska på måndag och göra en intervju. Sen ska vi lyxa till det med mixa-egen-sallad på Paprika, tjohooo. Eftersom jag känner mig så stark har jag bokat både SatsEnergy och Yoga! plugget blir tyvärr lidande idag,...:/ -jag är stark idag i alla fall.

blåsig ankommst

ja det var minst sagt otroligt blåsigt i morse i jönköping. Iof så är det alltid blåsigt här ;) det liksom kommer på köpet med denna fantastiska stad! Jag hällde i mig en till kaffe i skolan, skrev ut mitt papper och ladde inför seminariet. Det gick faktiskt bra. Jag är nöjd och sitter nu på Swebus på väg hem. Tänker gå på SatsPowerStep i eftermiddag, tjoho 'längtar'

klockan är allt för lite.

god morgon! Har precis avslutat mitt 7elevenkaffe och dagens Metro. Jag saknar Metro. Ett tag läste jag den varje dag, får börja skärpa till mig och hänga med bland nyheterna igen! Nu sitter jag på tåget på väg till skolan (jönköping) för att ha seminarium och sedan åka hem igen(!?) har varit vaken sen kl tre i morse så vi får väl se hur bra jag kan presenter min del på lektionen i dag,...uh...

snurrigt, stressigt och tråkigt

Åh, jag är så stressad och på samma gång så uttråkad. Det är fantastiskt hur jobbigt det kan vara att va ledig. Är det för att jag har för mycket tid till att göra ingenting som jag blir stressad av de "små" måsten som finns för dagen?

Jag måste skriva klart uppgiften till seminariet i morgon, -check

Jag måste söka meeera praktikplatser, -hmmm

Praktiken är inte förän i slutet av Januari en tydligen måste man lösa en plats så fort som möjligt. Det är så snurrigt att bara sitta och googla på passande ord för att hamna på ett företags hemsida där man måste leta upp en kontakt man kan maila eller ringa. Usch, längtar till det är över.


typisk (fast egentligen inte) måndag

Idag regnar det, jag måste plugga och våran ost är slut så det blev en äcklig frukost. 
-Planen är som följer: försök att göra klart seminarieuppgiften till onsdag så fort som möjligt så att tisdagen blir en bättre dag med mindre stressplugg. Hitta något roligt och inspirerande recept på nätet som vi kan slnäga ihop till middag där alla ingridienserna redan finns hemma. Ha superkul på träningen ikväll, det är dancestep idag :)
-Målet för dagen: spendera mindre än 20 kr (eftersom helgen inte följt budgeten överhvetaget!) 

.

Här har vi choklad-kladd-muffins, några stoppade jag ner söndeklippta marshmallows i,..vet inte riktigt om de va nån vidare bra ide. Den andra sorten va några häsomuffins med allbran flingor, spännande recept från recept.nu

muffinsbakning!

Efter en härlig lördag som ägnats åt både nytta (tvättning) och nöje (lunch på stan och lite shopping) bestämmde vi oss för att baka muffins! Nu ska vi se på film och fika nybakat och te :) mums!

lackat i metall.

åh, måste bara visa!




Såg i Elle igår att det som gäller i höst är att lacka sig i metall. Jag är inte den som är den utan kommer med allra största sannolikhet smit in på Åhléns efter lunchen för att skaffa mig ett lack i guld. Det kommer bli så jäkla hett.


höstig fredagsförmiddag.

Åh, det är så fint vårväder att det bara spritter i hela kroppen. Vad ska man göra av all denhär energin? -jag vet! på gymet.

Jag har bokat in mig på fyra pass redan, idag, på söndag, på måndag och på tisdag. Idag blir det lunch med Anki på Jensen´s, :) lyxigt för en vanlig fredag. Sen ska jag kila vidare till Sats i Kompassen och köra lite Aerobic kl fem. De ska bli jättekul, älskar aerobic men har inte varit på det i kompassen innan så det blir spännande.


lunchscones.

lunchdags och siktet är inställt på scones.

ingridienserna
-här har vi ingridienserna (mjölken saknas)



Slutresultatet:



Thadaaa! Scones, te och Elle!

Jag bytte smöret i receptet mot Kesellas kvarg med 1% fett, det blev faktiskt jättegott så det rekomenderas om man vill göra lite nyttigare scones. Det stod även att det skulle vara 0.5 dl havregryn och 4 dl mjöl, jag ökade på havregrynen med ytterligare 0,5 dl och minskade på mjölet.


.


lyckan är ett faktum.

Igår när jag kom hem från Jönköping hade den efterlängtade Elle ramlat ner på dörrmattan. Äntligen. Jag har återigen lyckats få tag i en såndär jättebillig prenumeration på fem nummer (och nån dvdfilm?) för bara 99:-, helt otroligt. Ibland är det minsann inte så himla dummt att vara student. Istället för att plöja igenom tidningen på en gång (kikar iof mest på bilder) så hejdade jag mig och sparade en godbit som blir en slags belöning i eftermiddag då jag pluggat klart för dagen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0