Follow JosefineAn on Twitter frånjosefine -

God morgon! Idag är det upp tidigt för att...

God morgon! Idag är det upp tidigt för att turista i Stockholm. Vi ska möta de andra på hotellet klockan åtta och äta frukostbuffen tillsammans. Sen bär det av med båt till Djurgården där vi ska se någon vacker trädgård och äta lunch med mormors syster som av en slump är på besök här samma hos en vän. Resten av dagen är oplanerad men jag röstar för att åka till gamla stan. Vi va där igår en snabb sväng och jag hittade en supersöt halskedja i silver som var ihop satt av massa små små hjärtan. Det hade varit kul att ha något annat smycke än de som tappar färg och är från H&M,.... Vi hann med en sväng ner till hamnen igår också för att ta en bild på Blac Pearl som är i stan. Man kan ju i alla fall konstatera att den är coolare på bio än på riktigt.


helgbesök



Sommarpicnick


Bloggen blir lite bortglömmd på sommaren men det är inte så konstigt. Det är ju fullt upp med jobb, träning, sommarkurs, resor och besök. Idag har jag ställt klockan på en timma tidigare än vanligt för att hinna plugga lite extra då vi får besök av Mamma, Pappa och Mormor över helgen. De kommer redan i eftermiddag och när jag kommer hem från jobbet ska vi laga köttbullar och förskpotatis i vårt lilla kök och ta en lååång promenad. Så det kommer inte bli någon tid för att sitta med sommarkursen ikväll.

Nu ska ajg laga gröt och göra mig klar för jobbet!!

veckan då vi har semester

Jag försöker kolla på bilderna i mobilen och minnas vad jag har gjort och vad som har hänt sedan jag skrev senast men det var inte så lätt.
Sommaren och allt som har med den att göra har i alla fall dragit igång ordentligt. Jag är redan inne på min semester (efter att ha sommarjobbat i två veckor), den varar bara en vecka och vi har jobbat riktigt hårt för att få ut det mesta av den här tiden. I fredags drog vi till Norge och hälsade på Fredriks familj. Som vanligt är det full rulle och ett packat schema för att hinna med alla middagar med släktingar och träffa vännerna. I tisdags eftermiddag styrde vi kosen mot Göteborg och kommer stanna här till söndag förmiddag då vi packar in oss i bilen och kör tillbaka till Stockholm.
Visst är det en semestervecka i ett nötskal. Man kör runt till alla nära och kära för att träffa de som man inte kommer hinna träffa i vardagen under resten av sommaren. Visst får vi besök i Stockholm, ganska mycket besök faktiskt, men det är liksom inte riktigt samma sak som när man bor i samma stad?! I går till exempel åkte jag och Frederik in till stan för att lösa lite olika saker och det slutade med att vi mötte upp en vän, käkade lunch på Jensen och mötte upp Alex som var på väg hem fån jobbet, tog en yttepytteliten tur i Nordstan, åkte till Henriksbergs takterass för att träffa några andra vänner på lite After Work och där dök Emelie upp,.. vi gjorde ingenting av det vi hade planerat men det var en perfekt dag.
Nu ska jag laga hemgjort iskaffe för att trotsa regnet!

RSS 2.0