Follow JosefineAn on Twitter frånjosefine -

Photoshop




Ett FANTASTISKT tidsfördriv!
Önskar bara att jag hade en ritplatta också för att underlätta med de små detaljerna.


mycket,

när det är mycket i skolan, mycket med förkyldning (och alldeles för lite träning), mycket resande fram och tillbaka eller mycket med någonting annat så slutar jag att blogga. Det är så synd för det är ju när det händer saker som man borde skriva. Mest för att det är roligare att skriva om något än bara skriva för att skriva när man har det lugnt och tråkigt. Jag har det både lugn och tråkigt just nu vill jag meddela. Funderar på att kila ner till stan och köpa i alla fall en julklapp som jag vet kommer bli bra men jag måste ju ändå till stan imon, och det snöar ju nu,....så det får nog vänta. Idag blir det i alla fall lite efterl'ngtad Power Step a la SATS. Åh de ska bli så himla kul, har inte kunnat träna på nästan två veckor på grund av den dumma förkyldningen som liksom aldrig ville ge sig. (om jag ska gissa har jag säkerligen orsakat den alldels själv genom att skippa jackan i minusgraderna för att bara springa över torget till och från gymmet X-antal ggr....!?) Jess!

jag vill,...



Te i soffan! -exakt så ska jag spendera resten av måndag lucia!

Vi har börjat med grupparbetet som ska presenteras efter jul, den 7:e januari. Jag är mest stressad och vill bara få det klart hellst imorgon eller på onsdag. Jag vill bara åka hem och fira jul. Jag vill ha nästa vecka till att kirra klapparna (bara fixat en än så länge) -och sett till at jag får det jag önskar mig ;)


boendet.

Vi har hittat en fantastisk lägenhet. Jag hoppas hoppas hoppas, vill boo där! Jag vill veta nu. Tänk om det hade kunnat lösa sig så smidigt med boendet så man kan slippa tänka på det ett tag. Praktiken är ordnad, saknar bara tak över huvudet för mig och Bfriend i Stockholm, sen är allt bra! ;)


RSS 2.0